27 dec 2016 – 31 jan 2017: LANDSCAPES AND SEASCAPES OF THE IMAGINARY

1d8q9292kltentoonstelling van Sonja de Ridder, Hazel Ling & Dick Sierksma.
Abdij Rolduc
Heyendallaan 82, 6464 EP KERKRADE
Telefoon: +31 (0)45 54 66 888
http://www.rolduc.com

Sonja was altijd al gefascineerd door vertellingen en plaatselijke verhaaltjes. Tijdens de tentoonstelling laat ze een serie landschappen en portretten zien, gebaseerd op haar visie van die verhalen. Het werk van Hazel is geïnspireerd door de natuur. Ruisende bladeren, woeste golven en torenhoge Bergen maken een passie in haar los om haar eigen denkbeeldige scènes te creëren. Een samenspel van beweging, kleur en licht. Dick Sierksma werkt met klei en hout en wordt geïnspireerd door de natuur. Zijn vormgeving is abstract, abstraherend en realistisch, vaak in 1 beeld gevangen. Dagelijks gratis te bezichtigen in onze kruisgangen.

Kijk voor meer informatie op www.hazelling.nl en www.sonjaderidder.nl en www.dicksierksma.nl.

Comments are Disabled